Στο πλαίσιο του κοινωνικού της χαρακτήρα η BIOMEDICIN αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για υγειονομική κάλυψη ανασφαλίστων και οικονομικά ασθενών ομάδων.
Κάθε χρόνο, προσφέρει στα μέλη των ΚΑΠΗ των Δήμων ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΕΥΚΗΣ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις σακχάρου, χοληστερίνης & ουρίας. Μέχρι στιγμής έχουν εκτελεσθεί πάνω από 10.000 ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις από το 2010 που ξεκίνησε το πρόγραμμά μας.

Από το 2012 σε συνεργασία με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής (αποτελεί την κοινή προσπάθεια της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να στηρίξουν τους χιλιάδες ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες) παρέχουμε πακέτα ΔΩΡΕΑΝ εργαστηριακών εξετάσεων σε ενήλικες και παιδιά.

Από το 2011, ως μέλος του IATRICA, συμμετέχει στην εκστρατεία πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του προστάτου (ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις PSA), μία κοινωνική προσφορά του MEDISYN.

Επίσης το Νοέμβριο του 2011, εκτελέσθηκαν σε ασθενείς των Δημοτικών Ιατρείων του Αμαρουσίου, είκοσι (20) μετρήσεις οστικής πυκνότητας ΔΩΡΕΑΝ.

Σε συνεργασία με το Πολυϊατρείο του Δήμου Αμαρουσίου, εκτελούμε δωρεάν εξετάσεις, σε ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες μας.

Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά στα τηλέφωνα 210 6124935-6, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας μας για τις προσφορές σε τιμές κόστους στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα της BIOMEDICIN.