Karta pelaton Biomedicin 85x54mm.inddΟ Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος είναι μία υπηρεσία που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ η BIOMEDICIN σε όσους ασθενείς το επιθυμούν. Είναι ουσιαστικά μία 24ωρη πρόσβαση σε όλο το ιστορικό των εξετάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί από το 2008 και μετά. Στον ασθενή χορηγείται μοναδικός αριθμός κάρτας και password (το οποίο και συστήνουμε να αλλάξει για τη διασφάλιση των προσωπικών του δεδομένων).

Μπορείτε να συνδεθείτε με τους προσωπικούς κωδικούς που σας έχουν δοθεί από την γραμματεία μας όλο το 24ωρο από όπου και αν βρίσκεστε και να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες των ψηφιακών υπηρεσιών που σας παρέχονται πατώντας εδώ.

Αν δεν διαθέτετε προσωπικούς κωδικούς  μπορείτε να δείτε το ιστορικό των εξετάσεών σας, με ταυτοποίηση των στοιχείων σας (εφ΄όσον τα στοιχεία που έχετε δώσει στο κέντρο μας ΑΜΚΑ, e-mail και κινητό είναι σωστά) πατώντας εδώ.
Σας προτείνουμε όμως να εκδώσετε προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης είτε οι ίδιοι, είτε μέσω την γραμματείας μας, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το φάσμα των παρεχόμενων ψηφιακών υπηρεσιών.