film_array

Ταχεία  Ανίχνευση Παθογόνων Ανώτερου Αναπνευστικού (RespiratoryPanel)

Στα Σύγχρονα Διαγνωστικά Εργαστήρια BIOMEDICIN διενεργείται ταχεία εξέταση πολλαπλών στόχων με μικροσυστοιχίες (FilmArray) για ταυτόχρονη ανίχνευση σε ένα δείγμα 17 ιών αναπνευστικού και 3 βακτηρίων παρέχοντας αποτέλεσμα εντός 2 ωρών από την παραλαβή του δείγματος στο εργαστήριο.

Το  FilmArray Respiratory Panel είναι εγκεκριμένο από τον FDA και παρέχει μια συνολική ευαισθησία και ειδικότητα 95% και 99%, αντίστοιχα. Η ταχεία και αξιόπιστη διαγνωστική εξέταση των αναπνευστικών παθογόνων μπορεί να βοηθήσει στην ταχύτερη αναγνώριση ασθενών προς απομόνωση και να προσδιοριστεί εάν απαιτείται αντιική θεραπεία.

Το FilmArray Respiratory Panel εξετάζει ταυτόχρονα για 20 Παθογόνα

f1

Ταχεία  Ανίχνευση Παθογόνων Γαστρεντερικού (Gastrointestinal Panel)

Στα Σύγχρονα Διαγνωστικά Εργαστήρια BIOMEDICIN διενεργείται ταχεία εξέταση πολλαπλών στόχων με μικροσυστοιχίες (FilmArray) για ταυτόχρονη ανίχνευση σε ένα δείγμα 13 βακτηρίων, 4 παράσιτων και 5 ιών, παρέχοντας αποτέλεσμα εντός 2 ωρών από την παραλαβή στο εργαστήριο.

Το FilmArray Gastrointestinal Panel είναι εγκεκριμένο από τον FDA και παρέχει μια συνολική ευαισθησία και ειδικότητα 98.5% και 99.3%, αντίστοιχα. Η ταχεία και αξιόπιστη διαγνωστική εξέταση των γαστρεντερικών παθογόνων μπορεί να βοηθήσει στην ταχύτερη αναγνώριση ασθενών προς απομόνωση και να προσδιοριστεί εάν απαιτείται αντιβιοτική θεραπεία.

Το FilmArray Gastrointestinal Panel εξετάζει ταυτόχρονα για  22 Παθογόνα

f22

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 210 6124935, 6