2002 – 2022
20 ΧΡΟΝΙΑ BIOMEDICIN

Το Νοέμβριο του 2002, ιδρύθηκε η BIOMEDICIN Μ. ΕΠΕ, αρχικά σαν ένα πλήρες εργαστήριο βιοπαθολογίας (μικροβιολογίας). Τον Απρίλιο του 2003 λειτούργησε το τμήμα υπερήχων – triplex, ενώ το 2010 ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος μέτρησης οστικής πυκνότητας.
Ο κύριος στόχος της εταιρίας είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με σεβασμό στον ασθενή, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, με εξυπηρέτηση σε κάθε άτομο χωριστά, χωρίς μαζική αντιμετώπιση και χωρίς να υπάρχει ο απρόσωπος χαρακτήρας «παραγωγής εξετάσεων».
Ιδρυτής της BIOMEDICIN, Επιστημονικός Διευθυντής & Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος βιοπαθολογίας είναι ο ιατρός Βιοπαθολόγος (Μικροβιολόγος), Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μετά από πολυετή εμπειρία σε μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία (ΥΓΕΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ & ΨΥΧΙΚΟΥ) και μεγάλα διαγνωστικά κέντρα, από τον Ιανουάριο του 2008 απασχολείται αποκλειστικά στη BIOMEDICIN. (για αναλυτικό βιογραφικό πατήστε εδώ)
Γενική Διευθύντρια της BIOMEDICIN από το 2004, είναι η κα Κορομάντζου Μαρία (Βιολόγος, M.Sc. By Research in Biomedical & Life Sciences). Έχει αναπτύξει το τμήμα έρευνας της BIOMEDICIN (με διεθνείς συνεργασίες) και είναι υπεύθυνη του αλλεργιολογικού τμήματος. Έχει εργαστεί σε μεγάλους ιδιωτικούς Ομίλους στο χώρο της υγείας, αλλά και σε πρότυπα διαγνωστικά κέντρα. (για αναλυτικό βιογραφικό πατήστε εδώ)
Επιστημονικά υπεύθυνη του ακτινολογικού τμήματος της BIOMEDICIN (υπέρηχοι, triplex και μέτρηση οστικής πυκνότητας) είναι η κα Κουτσόγιαννη Αγγελική, ιατρός Ακτινοδιαγνώστης, με πολυετή πείρα στον χώρο και ιδιαίτερα στην έγχρωμη υπερηχητική αγγειογραφία (αρτηριογραφία & φλεβογραφία – triplex ).

“E

“Πίσω από τα αποτελέσματα, βλέπουμε τον άνθρωπο.”